Ons bedrijf

Duvekot Bouw is al meer dan 100 jaar uw totaal bouwer voor midden Zeeland.

Voor het vervangen van uw raam, bouwen en onderhouden van uw nieuwe pand, Duvekot Bouw staat voor u klaar! Wij ontzorgen u hierbij met een groep enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met gevoel voor architectuur. 

Duvekot Bouw is in 1918 opgericht. In  2019 waren er ongeveer tien goed opgeleide vakmensen in dienst. Naast ons eigen personeel werken we intensief samen met een grote groep vaste bouwpartners waarmee we alle werkzaamheden uitvoeren.

Turnkey opdrachten

Wij kunnen voor u het complete bouwtraject uithanden nemen. U hoeft zelfs niet bij de uitvoering aanwezig te zijn. We regelen vooraf de bouwvergunningen en starten onze werkzaamheden als wij de sleutel van u ontvangen hebben en als u de sleutel weer terugkrijgt kunt u gelijk gaan genieten van uw nieuwe bouwwerk. We kunnen zelfs de tuininrichting en schoonmaakwerkzaamheden meenemen in onze overeenkomst. Wij houden u constant op de hoogte van de vorderingen. Hiervoor sturen wij u regelmatig foto’s van de gevorderde werkzaamheden. Vooral als u zelf niet in de gelegenheid bent om regelmatig op de bouw aanwezig te zijn werkt dit zeer goed.

Losse opdrachten en samenwerking

Maar natuurlijk nemen wij ook losse onderdelen aan van uw bouwproject. De werkzaamheden waar u zelf de kennis en capaciteit voor heeft, kunt u zelf uitvoeren en wij doen de rest in goed overleg.

Zekerheden

Zelfs na 100 jaar blijft continuïteit voor ons bedrijf een belangrijk aandachtspunt. Onze gebouwen gaan lang mee en daardoor is de relatie met u als opdrachtgever op de lange termijn voor ons zeer belangrijk. Dit uit zich ook in de dienstjaren van onze medewerkers. De eerste 20 jaar van dit millennium hebben we dan acht medewerkers mogen feliciteren met een 40-jarig jubileum als medewerker van Duvekot Bouw. Velen werken daarna nog door tot ze met ongeveer 46-47 dienstjaren met het welverdiende pensioen gaan. Kennis van dit soort medewerkers is goud voor een bouwbedrijf en voor haar klanten.

Bouwend Nederland

Wij zijn aangesloten bij de branche vereniging Bouwend Nederland. Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in techniek en regelgeving.

Meer informatie