Algemene voorwaarden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk om heldere afspraken te maken. Bouwend Nederland heeft in overleg met consumenten organisaties een aantal algemene voorwaarden samengesteld die wij gebruiken.

  • AVA2013 Algemene voorwaarden. De AVA 2013 worden toegepast bij nieuwbouwwerk voor particulier of zakelijke opdrachtgever. En voor alle zakelijke verbouwingen.
  • COVO 2010 Algemene voorwaarden. De COVO 2010 voorwaarden worden toegepast voor alle particuliere verbouwwerkzaamheden. Hierbij is het niet relevant of er wel of geen verbouwgarantie is afgesloten.

 

CAR-verzekering

Voor al onze projecten hebben wij een doorlopende Constructie Allrisk en Aansprakelijkheidsverzekering lopen bij AON Verzekeringen. Deze is speciaal ontwikkeld voor leden van de branchevereniging Bouwend Nederland en is een van de beste verzekeringen voor de bouwbranche.

Bouwgarant

Als lid van Bouwgarant organisatie kunnen wij onze klanten een aanvullende garantieverzekering aanbieden. Hiervoor worden wij jaarlijks getoetst door een onafhankelijke audit bedrijf. U kunt Bouwgarant als opdrachtgever zelf afsluiten op de website van Bouwgarant.