Klantervaringen

Hieronder een klein overzicht van klantervaringen met Duvekot Bouw.

Duvekot is meer dan een betrouwbare partner gebleken

Onze ervaring met Jacco, Jan-Peter en hun collega's zijn uitermate positief. Duvekot heeft ons zeer goed geholpen met groot onderhoud aan onze vakantiewoning op de oude Banjaard. Zo zijn de kozijnen vervangen en is de hele buitenkant gestuct en geschilderd. Door de zelfstandigheid, de kwaliteit van hun werk en communicatie hebben we ze ons hier volledig in ontzorgd. Vorig jaar hadden we onverwachts een groot vochtprobleem. Door snel en effectief ingrijpen van Duvekot hebben ze ons voor een nachtmerrie behoed. De ontstane schade was daardoor goed te overzien en die heeft Duvekot op een uitstekende manier voor ons hersteld. Mochten we ooit een huis in de omgeving van Zeeland verbouwen dan zullen we zeker bij Duvekot langsgaan. Duvekot is meer dan een betrouwbare partner gebleken. Hartelijk dank

Het ziet er allemaal mooi uit.

Graag willen we u en uw broer dank zeggen voor het creatief meedenken over de plannen en adequaat uitvoeren van het werk.

Een aannemer die aan een half woord voldoende heeft.

Gemaakte afspraken worden stipt en nauwkeurig nagekomen; de uitvoering van het werk steeds van hoge kwaliteit. Duvekot heeft diverse werkzaamheden, t.w.  aanleg zwembad, bouw wijnkelder en volledige vervanging badkamers in bestaande woning, perfect uitgevoerd. Wat ons betreft een absolute aanrader.