Nieuws

Coronavirus (COVID-19)

Bouwhelm-spijkers

Vanaf maandag 16-03-2020 is er veel veranderd in de sector. Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus merken wij dat sommige opdrachtgevers onzeker zijn over de lopende of startende werkzaamheden in en om de woning. Het is begrijpelijk dat we voorzichtig zijn in deze onzekere tijd. In ons bedrijf staan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en omwonenden op plaats 1,2 en 3.

Wij roepen u op om ook samen veilig door te werken!

  1. Heeft u (milde) verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging tot 38 graden dan vragen wij u om de werkzaamheden die wij bij u verrichten of gaan verrichten uit te stellen. Wij plannen dan een andere datum in wanneer u geen last meer heeft van deze klachten.
  2. Onze werknemers kunnen, als zij de situatie niet veilig achten om in te werken, zelf besluiten de werkzaamheden stop te zetten.
  3. Blijf op minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers en geef hun de ruimte om veilig de werkzaamheden te verrichten.

Als we samen bovenstaande in acht nemen kunnen we ervoor zorgen dat onze werkzaamheden gewoon plaats kunnen vinden. Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 0118 – 59 15 86 of emailadres: info@duvekotbouw.nl