Inbraakbeveiliging & Slotenmaker

Duvekot Bouw is sinds 2000 het eerste Erkende Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) bedrijf van Zeeland. Hiervoor worden wij jaarlijks getoetst door een onafhankelijke audit bedrijf.

Inbraakbeveiliging volgens het PKVW biedt zekerheid voor de klant. ‘Als ze willen, komen ze toch wel binnen’, is een hardnekkig misverstand. Inbraakwerende maatregelen hebben wel degelijk effect. Zeker als ze zorgvuldig zijn uitgevoerd en goed op elkaar zijn afgestemd. Het Politiekeurmerk ziet hierop toe. De kans op een geslaagde inbraak in een woning met een PKVW-certificaat ligt gemiddeld 90 procent lager dan een woning met gedateerd hang-en-sluitwerk.

Een goed inbraakbeveiligingsadvies krijgt u niet van: uw handige buurman, uw bevriende timmerman, die aardig Praxis medewerker en zelfs niet van een aardige politieman of vrouw die een inbraak komt opnemen. Van wie dan wel? Van ervaren timmerman met een PKVW preventieadviseur (PKVW-beveiligingsadviseur) opleiding. Hij of zij is de enige die het wetenschappelijke systeem van het PKVW kan combineren met de bouwkundige kennis van uw deuren en ramen. Hierdoor krijgt u met de minimale kosten de maximale beveiliging van uw kostbare bezit.

Wanneer u uw huis of bedrijfspand wilt laten beveiligen kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. Onze betrouwbare specialisten zullen dan samen met u kijken hoe uw pand beter te beveiligen is met gebruiksvriendelijke sloten en andere voorzieningen.

De voordelen van een inbraakpreventie volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

  • Verlaagt de kans dat u slachtoffer wordt van een inbraak.
  • Geeft een veilig gevoel en beschermt uw kostbare bezittingen beter.
  • Het PKVW is wetenschappelijk onderzocht en biedt meer zekerheid dan het advies van een handige buurman, een politieman of timmerman. Het PKVW combineert alle kennis op de juiste manier.
  • Verlaagt de kans op een inbraak met 95%.
  • Met een PKVW-certificaat ontvangt u veelal forse korting op uw woningverzekering.

Kijkt u voor meer informatie ook eens op de website van Politiekeurmerk Veilig Wonen.